Založ si blog

My bottle. Hit, ktorý dostane aj vás!

V rámci dnešného rýchleho tipu som sa rozhodol ukázať vám niečo, čo ma počas posledných dní sprevádzalo. Tento tip sa týka jedla a zdravého životného štýlu. Myslím si, že (hlavne v poslednej dobe) asi všetci viete, o čo ide, ak vám poviem ‚My Bottle‘. Pre tých čo nevedia, alebo ich zaujíma niečo viac tu mám pár informácii, tipov, fotiek a svojich postrehov.

bottle1 bottle2 bottle3

 

 

My Bottle je v skratke fľaša, ktorá okrem štýlového a minimalistického dizajnu ponúka možnosť mať so sebou svoj obľúbený nápoj vždy a všade, a nemusieť sa hanbiť za svoju (teda aspoň v mojom prípade to tak býva) obyčajnú-pokrčenú-plastovú fľašu. Koncept tejto fľaše pochádza z Japonska, kde sa rýchlo stala hitom. Avšak, všetci vieme, že akonáhle je na trhu niečo nové-dobré, ihneď sa začnú vyrábať napodobeniny. A inak to nebolo ani pri tejto fľaši. Na internete dnes nájdete množstvo ‚fejkov‘ (ponúkané zľavovými portálmi), ktoré majú s pravou My Bottle spoločný len vzhľad- preto vám pri výbere radím-nedajte sa zlákať nízkou cenou. Ale teraz späť ku samotnej fľaši. Jej nadradenosť oproti klasickým plastovým fľašiam spočíva v troch základných veciach. A síce jej zloženie z tritanu (ekologicky šetrná živica), označeniu BPA Free (čo v praxi znamená, že neobsahuje Bisfenol A- to je to BPA, ktoré je zdravotne závadné, o čom svedčia aj mnohé odborné štúdie) a tiež aj to, že táto fľaša zvládne teploty od -40°C do 100°C. Myslím si, že už tieto tri základné fakty hovoria sami za seba. Samotná zdravotná nezávadnosť je obrovskou výhodou, ktorú by sme všeobecne (nielen ak hovoríme o My Bottle) mali vyhľadávať a podporovať, hlavne pri tom množstve zdravotne škodlivých plastov, s ktorými sa dennodenne stretávame.  Fľaša má objem 500 ml a dobre uzatvárateľný vrchnák, vďaka ktorému sa nič, čo do fľaše dáte, nevyleje von (čo je mojím častým problémom pri bežných plastových fľašiach). Ja osobne mám s My Bottle len pozitívne skúsenosti. Je to praktická, štýlová, jednoduchá a zdravotne nezávadná fľaša, ktorá je pre mňa skvelou alternatívou pre plastové.

 

bottle4 bottle5

 

mybottle6

 

Vďaka špeciálnemu uzáveru možnosť naplniť fľašku ovocím podľa vlastného výberu a vodou a tak si vychutnať kedykoľvek a kdekoľvek fresh limonády s chuťou ovocia. Pre mňa osobne je toto veľké plus, keďže sa prinútim viac piť, nakoľko pohľad na túto fľašu je x-krát atraktívnejší ako na moju večne pokrčenú pet fľašu.

Niečo na inšpiráciu 🙂

images (1)

botttt

kiwi

 

 

 

Originál My bottle na slovensku poskytujú len dvaja predajcovia. Vybral som si toho z nižšou cenou a môžem len a len odporučiť 🙂

( www.mybottleshop.sk )

 

Ďakujem a prajem krásne prežité veľkonočné sviatky

 

 

Biznis možno práve pre Vás

08.12.2014

Niektorí z vás ste tento článok otvorili kvôli zvedavosti, iným sa hneď pred očami objavila známa kniha, ktorá je bestsellerom od autora, biznismena a často človeka označovaného za učiteľa bohatých Roberta T. Kiyosakiho. Pre tých, ktorým je tento pre mňa velikán neznámy je to autor viacerých kníh ako aj knihy Bohatý otec Chudobný otec – jednej z najznámejších [...]

TSU, sociálna sieť, ktorá vám platí

04.11.2014

Čo je to za nezmysel? Áno prečítali ste to správne priatelia TSU je nová sociálna sieť, ktorá platí vám. TSU sa valí ako TSUnami o čom svedčia čísla celosvetovo zaregistrovaných ľudí. Sám som sa zaregistroval pred dvoma dňami a teraz na facebooku nečítam nič iné len ako sa kamaráti navzájom pozývajú do TSU. O čo vlastne ide? Facebook si necháva 100% z príjmu z [...]

Nečítajte ak ste milovníkom reklám a vitamínových doplnkoch

30.10.2014

Ako ste sa dozvedeli z názvu blogu budem sa venovať stručne extrémom , ktoré sú čoraz viac „in“ a budú sa týkať vitamínových zázračných doplnkov.. Konkrétnejšie si priblížime pohľad bežného človeka na vitamínové doplnky. Poznáte to, žijeme v dobe plnej voľných radikálov tak prečo nenakúpiť množstvo, naozaj veľké množstvo vitamínových doplnkov. Predsa [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

jednoutobudemmit

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 24228x
Priemerná čítanosť článkov: 6057x

Autor blogu

Kategórie