Založ si blog

Biznis možno práve pre Vás

Niektorí z vás ste tento článok otvorili kvôli zvedavosti, iným sa hneď pred očami objavila známa kniha, ktorá je bestsellerom od autora, biznismena a často človeka označovaného za učiteľa bohatých Roberta T. Kiyosakiho. Pre tých, ktorým je tento pre mňa velikán neznámy je to autor viacerých kníh ako aj knihy Bohatý otec Chudobný otec – jednej z najznámejších a pre mňa osobne najužitočnejších kníh, v ktorej sa venuje finančnej gramotnosti, ktorá, sa nikde neučí, bohužiaľ. Školy produkujú zamestnancov a nie zamestnávateľov.

Takže úvod je za nami. O čo vlastne v tomto článku ide? Určite nie o reklamu kníh. Aj keď si myslím, že už som ju už urobil..  Určite mnohí z vás rozmýšľajú nad budúcnosťou a to je možno aj dôvod prečo ste otvorili tento článok. Na začiatok vás musím sklamať „biznis“, ktorý vám v skratke predstavím nie je cestou pre každého a už vôbec nie pre ľudí, ktorých predstavou je pracovať do šesťdesiatky a potom si „užívať“ dôchodok. Prosím ak ste doteraz zmýšľali rovnako tak by ste mali článok zrušiť červeným krížikom v pravom hornom rohu.

Takže ľudí, ktorí by ma zdržovali sme sa dúfam striasli a môžeme prejsť k veci. Od malička ma fascinoval multi level marketing. Od teraz ho budeme označovať skratkou mlm.

Zaujal ma kvôli flexibilnosti a hlavne, že sám som strojcom svojho zárobku, pracujem menej=menej peňazí, pracujem viac=viac peňazí. Znie to férovo nie?

Čo je to vlastne mlm? Mlm je z môjho pohľadu najspravodlivejší systém ohodnotenia ľudského úsilia. Mlm vám dáva možnosť neobmedzeného fin. ohodnotenia, možnosť podnikania bez kapitálu, získavanie nových kontaktov a budovanie pasívneho zdroja príjmu.

V skratke by sa to dalo opísať asi nasledovne. Predstavte si, že idete po meste a natrafíte na veľmi dobrú akciu – majú vo výpredajových zľavách Vaše obľúbené oblečenie/elektroniku/doplňte čo chcete. Každý bežný človek nemá najmenší problém o tom povedať aj svojim známym a kamarátom. Čo sa však stane, keď Váš kamarát príde do tohto obchodu a tiež si niečo kúpi? NIČ. Áno, presne tak, nič. Možno Vy máte dobrý pocit, že ste odporučili niečo dobré, ale z toho sa nikto “nenaje”. Majiteľ obchodu Vás nijak neodmení za odporúčanie, hoci ste mu priviedli klienta. MLM funguje inak.

Tu sa za každé odporúčanie firma poďakuje a odvďačí určitou províziou, teda Vašim zárobkom. Stanú sa dve veci, odporučíte niečo, o čom ste presvedčení, že je to dobré a ešte si popritom zarobíte.

Tak isto môžete tento typ podnikania odporučiť ďalším známym, ktorí sa rozhodnú v mlm pracovať, a keďže je to vami odporučený človek dostávate províziu z jeho zárobkov. To znie férovo nie? Prakticky keď vy privediete k tomuto biznisu Adama a Adam do biznisu pozve Petra tak máte províziu aj za Petra aj za Adama. Takto si vlastne budujete tím. Predstavte si situáciu, že toto podnikanie odporučíte trom ľuďom. Všetci to zopakujú a takto sa to rozširuje. Napríklad 3,9,27,81 atď. Funguje to neobmedzene.

 

Grafický popis mlm.

Grafický popis mlm.

 

Veľa ľuďom táto schéma pripadá ako pyramída. Sklamem vás, ale pyramída funguje aj vo vašej aktuálnej práci. Prikladám vtipné, no zároveň poučné video vyvracajúce tieto dogmy. S českými titulkami – https://www.youtube.com/watch?v=WxGmaimOn68 .

Na podobnom princípe fungujú spoločnosti ako Amway, Avon, Vemma atď. Treba si však uvedomiť, že každá spoločnosť má iný produkt(cestovanie, krása, nutričné výrobky, čistiace prostriedky..) a odlišný systém odmeňovania. Niekde môžete zarobiť pár eur inde pár tisíc.

Čo však môžem ponúknuť ja? Skúsenosti. Tvoril som vlastný biznis v mlm spoločnosti kde sa nám podarilo za dva mesiace vybudovať tím 200 ľudí a nie len zo Slovenska a Česka ale boli tam aj ľudia z USA, Španielska atď.

Spolupracujem s komunitou v ČR a chystáme teraz veľký projekt s novou spoločnosťou a ja mám tú česť(alebo šancu) byť prvý na Slovensku, pretože sme projekt odštartovali pár dni dozadu a vy máte možnosť byť v prvej stovke ľudí pre celú Európu.

Momentálne hľadám ľudí do môjho tímu. Aktívnych, cieľavedomých a učenlivých. Vždy som si na tom zakladal a rozhodol sa aj teraz ísť cestou kvality a nie kvantity. Ak vás mlm z môjho podania zaujalo a nebaví vás poberať tie smiešne platy budem rád ak sa ozvete a môžeme sa dať do práce. Ešte na záver, mlm sa netreba báť ja už skúsenosti mám takže sa môžeme vyvarovať spoločne všetkých chýb. V prípade záujmu kontaktovať na mail jackpotsk@azet.sk alebo knapecr@azet.sk

Budete úspešný Vy, budem aj ja. Ide o dokonalú duplikáciu. Funguje to aj naopak.

 

My bottle. Hit, ktorý dostane aj vás!

03.04.2015

V rámci dnešného rýchleho tipu som sa rozhodol ukázať vám niečo, čo ma počas posledných dní sprevádzalo. Tento tip sa týka jedla a zdravého životného štýlu. Myslím si, že (hlavne v poslednej dobe) asi všetci viete, o čo ide, ak vám poviem ‚My Bottle‘. Pre tých čo nevedia, alebo ich zaujíma niečo viac tu mám pár informácii, tipov, fotiek a svojich [...]

TSU, sociálna sieť, ktorá vám platí

04.11.2014

Čo je to za nezmysel? Áno prečítali ste to správne priatelia TSU je nová sociálna sieť, ktorá platí vám. TSU sa valí ako TSUnami o čom svedčia čísla celosvetovo zaregistrovaných ľudí. Sám som sa zaregistroval pred dvoma dňami a teraz na facebooku nečítam nič iné len ako sa kamaráti navzájom pozývajú do TSU. O čo vlastne ide? Facebook si necháva 100% z príjmu z [...]

Nečítajte ak ste milovníkom reklám a vitamínových doplnkoch

30.10.2014

Ako ste sa dozvedeli z názvu blogu budem sa venovať stručne extrémom , ktoré sú čoraz viac „in“ a budú sa týkať vitamínových zázračných doplnkov.. Konkrétnejšie si priblížime pohľad bežného človeka na vitamínové doplnky. Poznáte to, žijeme v dobe plnej voľných radikálov tak prečo nenakúpiť množstvo, naozaj veľké množstvo vitamínových doplnkov. Predsa [...]

novela Trestného zákona, parlament

Poslanci majú v roku 2024 zarábať vyše 6600 eur. K platu patria ešte paušálne náhrady

26.04.2024 17:17

Plat poslanca určuje zákon o platových pomeroch niektorých ústavných činiteľov SR.

AfD / Alternatíva pre Nemecko /

Neplatili ma Rusi, prijal som od nich len malé balíčky, povedal nemecký poslanec Bystroň

26.04.2024 16:42

Bystroň na otázku magazínu prijímanie balíčkov priamo nepoprel, celú kauzu potom označil za kampaň proti nemu.

SR Bratislava dron nemocnica Rázsochy zbúranie BAX

Dolinková chce predstaviť projekt nemocnice v Bratislave po schválení vládou, KDH chce ministerku odvolávať

26.04.2024 16:34, aktualizované: 18:05

Namiesto koncovej univerzitnej nemocnice na bratislavských Rázsochách sa má prestavať nemocnica v Ružinove a na Rázsochách má vzniknúť detská nemocnica.

medveď, Žiar nad Hronom

Medvedica s mladými v uliciach Žiaru, zvýšte opatrnosť. Na miesto smeruje zásahový tím

26.04.2024 16:09

Pohyb medvedice spozorovali v okolí Šibeničného vrchu a na Slnečnej stráni v blízkosti cesty na Partizánskej ulici.

jednoutobudemmit

Štatistiky blogu

Počet článkov: 4
Celková čítanosť: 24234x
Priemerná čítanosť článkov: 6059x

Autor blogu

Kategórie